Kriisikeskus Mobilen 7. podcast-jaksossa keskustellaan uupumuksesta ja masennuksesta

Mobilen podcast-sarjan seitsemännessä jaksossa keskustellaan uupumuksesta ja masennuksesta. Podcastissa Sinikka Vuorela haastattelee Leena Pyylampea.

Podcast on nauhoitettu maaliskuussa 2021 ja sen voi kuunnella: Kriisikeskus Mobilen podcast 7. jakso

 

 


Vuoden 2021 ensimmäinen uutiskirje julkaistu

Kriisikeskus Mobilen uutiskirje sisältää ajankohtaisia kuulumisiamme, tietoa toiminnastamme, työmuodoista, tilastoista sekä työntekijä-, vapaaehtois- ja/tai opiskelijablogitekstejä.

Vuoden 2021 ensimmäisessä uutiskirjeessämme mm. vuoden 2020 ja tammi-helmikuun tilastotietoja, pop up chatin avaamisesta, tietoa Mielenterveyspoolin kannanotosta, väkivalta- ja rikosuhripäivystystyön kuulumisia – uutiskirjeessä myös tietoa  Barnahus-hankkeen uudesta ”Lapsiin kohdistuva väkivalta” -verkkokoulusta, FinFamin ja Mobilen yhteistyöstä, vapaaehtoistyön kuulumisia sekä opiskelijan puheenvuoro. 1/2021 uutiskirjeeseen pääset suoraan tästä linkistä.

Käy lukemassa uusin kirjeemme sekä tilaa neljästi vuodessa ilmestyvä uutiskirje omaan sähköpostiisi: Uutiskirjeet sekä niiden tilaaminen


VAPEPAn Keski-Suomen maakuntatoimikunnan kunniakirja ja viiri Kriisikeskus Mobilelle

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Keski-Suomen maakuntatoimikunta myönsi Kriisikeskus Mobilelle kunniakirjan ja viirin hyvästä yhteistyöstä. Kunniakirjan ja viirin luovuttivat Juha Vimpari ja Aki Valonen 25.3.2021 maakuntatoimikunnan kokouksessa Kriisikeskus Mobilea kokouksessa edustaneelle Tuija Hauvalalle.

Kriisikeskus Mobilen henkilöstö ja JSMS ry:n hallitus kiittävät huomionosoituksesta.


JSMS ry:n jäsenet – tervetuloa 23.3.2021 kevätkokoukseen

JSMS ry:n kevätkokous pidetään 23.3.2021 klo 17.30. Koronatilanteesta johtuen kokous pidetään Teams-kokouksena – lue lisää JSMS kevät 2021


Kriisikeskus Mobilen chat on avattu

Kriisikeskus Mobilen pop up -chat on avattu 2.2.

Chat on auki eri työtilanteiden niin salliessa. Chatissa voit keskustella mm. jos sinua huolestuttaa jokin, olet kokenut jotain järkyttävää tai elämässäsi on kriisi. Mikäli chat on kiinni voit jättää sen kautta meille myös yhteydenottopyynnön.

Chat on tarkoitettu Keski-Suomen maakunnan asukkaille. Chat-pilotointi on käynnistetty ja sen keskisuomalaisille mahdollistaa Osuuspankki Keski-Suomen ”Teemme yhdessä hyvää” -lahjoitus.