Jyväskylän seudun mielenterveysseura (Jsms) ry ylläpitää Kriisikeskus Mobilea Keski-Suomen hyvinvointialueen ja STEAn ak-avustuksilla. Kriisikeskus Mobile on osa MIELI ry:n kriisikeskusverkostoa.

Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry:n hallituksen jäsenet v. 2024
Pirkko Hammaren, Annukka Heimonen, Anneli Kuusinen-Laukkala, Katja Mäkelä,  Erja-Riitta Niskanen, ja Ritva Salpakoski. Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry:n puheenjohtaja Marja Heikkilä 0400 546 613.  Varapuheenjohtaja Sinikka Vuorela.

Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry:n jäseneksi liittyminen tapahtuu MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kautta. Jäsenenä olet mukana tukemassa ja kehittämässä Jsms ry:n toimintaa. Jsms ry:n säännöt. Lomake jäseneksi liittymiseen: tästä.

**************************************************************

Haluatko tukea Jsms ry:n Kriisikeskus Mobilen toimintaa?

Lahjoitukset ovat tärkeä tuki työllemme 💚 – ne kohdennetaan konkreettisesti kriisiauttamiseen ja mielenterveyden edistämiseen.

Lahjoituksen tekeminen tilisiirtona:
* Merkitse saajaksi: Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry
* Tilinumeroksi: FI27 5290 0240 396539 (Osuuspankki Keski-Suomi)
* Viestiksi: Kriisiauttaminen ja mielenterveyden edistäminen.

Lahjoituksen tekeminen MobilePaylla:
1. Avaa MobilePay
2. Syötä lahjoitettava summa
3. Syötä 5-numeroinen lyhytnumero 18085 
4. Hyväksy lahjoitus pyyhkäisemällä.

KIITOS tuestasi 💚!

Lahjoituksiin liittyen voi tarvittaessa myös olla yhteydessä kriisikeskuksen johtaja Tuija Hauvalaan 0400 290 277 tai JSMS ry:n hallituksen puheenjohtaja Marja Heikkilään 0400 546 613.

Rahankeräyslupa RA/2021/99 JSMS ry/Kriisikeskus Mobile

*****************************************************

Jsms ry on osa MIELI ry:n verkostoa

Jsms ry:n Kriisikeskus Mobile kuuluu MIELI ry:n kriisikeskusverkostoon. Jsms ry on yksi paikallisyhdistys yli 50 muun paikallisen jäsenyhdistyksen muodostamasta MIELI ry:n jäsenistöstä. Paikallisyhdistykset edistävät hyvinvointia omalla alueellaan ja tekevät alueellista yhteistyötä, kehittävät ja tuottavat palveluita, kouluttavat, konsultoivat, tiedottavat ja tuottavat mielenterveysaineistoja. Ne aktivoivat alueensa asukkaita vaikuttamaan yhteisiin asioihin ja rakentavat vapaaehtoistyöllä ihmisten välistä turvaa ja luottamusta.

Lisätiedot MIELI ry:stä ja paikallisyhdistyksistä: tästä linkistä.