Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys 014 266 0149/24 h

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys järjestää sosiaali- ja kriisipäivystyksen palvelut koko hyvinvointialueelle ympärivuorokautisesti kaikkina vuoden päivinä (24/7/365). Sosiaali- ja kriisipäivystys järjestää tarvittavat sosiaalipalvelut ja muut tukitoimet sosiaalisissa hätä- ja kriisitilanteissa sekä akuutin kriisityön traumaattisen kriisin kohdanneille henkilöille.

Palvelut ovat tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille ja alueella oleskeleville. Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa tarvitessaan itse apua tai huomatessaan toisen välittömän avun tarpeen Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksen numeroon 24 h 014 266 0149. Akuutissa tilanteessa soita hätäkeskukseen 112. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Lisätietoja: tästä.

Ota yhteyttä sosiaali- ja kriisipäivystykseen, kun tilanne vaatii kiireellistä sosiaalityön arviota tai välittömiä toimenpiteitä. Tällaisia voivat olla esimerkiksi:
* huoli lapsesta tai perheen tilanteesta
* akuutti väkivalta tai sen uhka perheessä
* huoli vanhuksen tai vammaisen kotona pärjäämisestä.

Sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa akuuttia kriisiapua traumaattisissa kriisitilanteissa. Akuutilla traumaattisella kriisillä tarkoitetaan äkillistä ja yllättävää tapahtumaan, johon ei ole voinut varautua.

Ota yhteyttä sosiaali- ja kriisipäivystykseen, kun kohtaat äkillisen kriisitilanteen kuten:
* läheisen kuolema
* läheisen itsemurhayritys
* onnettomuudet (esim. tulipalo)
* väkivallan tai vakavan rikoksen uhriksi joutuminen
* vakava oma tai läheisen kuolemaan johtava sairaus.

Voit ottaa yhteyttä myös huomatessasi, että joku muu tarvitsee kiireellistä apua.

Lisätietoja: Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys.

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystysyksikkö asiakasnumero 24 h 014 266 0149. Mikäli sosiaali- ja kriisipäivystyksen työntekijä ei pysty vastaamaan puheluun, päivystyksen tavoittaa yleisen hätänumeron 112 kautta. Lisätiedot.

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksen osoite on Hoitajantie 4, Jyväskylä. Sosiaali- ja kriisipäivystyksen esimiehenä toimii palvelupäällikkö Elina Huttunen 040 481 3320.

Asiakaspalaute

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystyksen palveluista voi antaa palautetta: asiakaspalautelomakkeeseen vastaamalla. Kirjoita lomakkeen tapahtumayksikkö kohtaan ensin hakusanaksi: Sosiaali- ja kriisipäivystys -> valitse se palautteen kohteeksi. Lisätiedot: Anna palautetta hyvaks.fi

Keski-Suomen hyvinvointialueen palvelut

Keski-Suomen hyvinvointialueen palvelut: lisä- ja yhteystiedot.