Verkkoauttaminen kriisi-, väkivalta- ja rikosuhripäivystystyössä

Verkon kautta voi olla joko ajanvarauksetta yhteydessä, kun työntekijä on vapaana tai sovitusti, ajanvarauksella yhteydessä kuvapuheluin jokaisesta Keski-Suomen kunnasta. Kriisikeskus Mobilen työntekijät auttavat akuuteissa elämän kriiseissä sekä traumaattisissa kriiseissä tai kun kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat kokeneet kriisin ja haluat konsultoida kriisityötä. Väkivaltatyön yksilötyöntekijät Hanna T., Liisa ja Jouni auttavat, jos olet kokenut väkivaltaa tai käyttäytynyt väkivaltaisesti tai kun kohtaat työssäsi asiakkaan, joka on kokenut tai käyttäytynyt väkivaltaisesti ja haluat konsultoida. Rikosuhripäivystyksen toiminnanohjaajat Lea ja Erika auttavat, kun olet joutunut tai epäilet joutuneesi rikoksen uhriksi tai kun kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat joutuneet tai epäilevät joutuneensa rikoksen uhriksi ja haluat konsultoida. Voit myös tavata RIKU-tukihenkilöäsi kuvapuhelun välityksellä.

Kuvapuheluina toteutuva verkkoauttaminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Kuvapuheluaika sovitaan puhelimitse kriisi- ja väkivaltatyöhön numerosta 044 7888 470 ja RIKUn Jyvässeudun palvelupisteen verkkoauttaminen numerosta 050 368 0188/Lea tai 050 336 8028 /Erika.

Kuvapuhelun välityksellä asioidessasi valitse paikka, joka turvaa yksityisyytesi ja tarkista myös, että laitteesi tietoturvaominaisuudet ja päivitykset ovat ajantasalla. Kuvapuhelu vaatii android-mobiililaiteella tai tietokoneen, web-kameran ja kuulokemikrofonin sekä edellyttää kiinteää laajakaistayhteyttä tai mobiililaajakaistayhteyttä. Kuvapuhelu toimii parhaiten Chrome, Firefox  tai Opera -selaimella.

Klikkaa hiirellä ”Kriisi- ja väkivaltatyön verkkoauttaminen” -painikkeesta, kun haluat asioida Kriisikeskus Mobilen työntekijöiden kanssa. Kun asioit rikosuhripäivystykseen liittyen valitse ”RIKUn Jyvässeudun palvelupisteen verkkoauttaminen” -painike.

Kriisi- ja väkivaltatyön verkkoauttaminen  RIKUn Jyvässeudun palvelupisteen verkkoauttaminen