Verkkoauttaminen kriisi-, väkivalta- ja rikosuhripäivystystyössä

Verkon kautta voi olla sovitusti yhteydessä työntekijäämme kuvapuheluin jokaisesta Keski-Suomen kunnasta. Kriisikeskus Mobilen työntekijät auttavat akuuteissa elämän kriiseissä sekä traumaattisissa kriiseissä tai kun kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat kokeneet kriisin ja haluat konsultoida kriisityötä. Väkivaltatyön yksilötyöntekijät Hanna T., Sinikka ja Jouni auttavat, jos olet kokenut väkivaltaa tai käyttäytynyt väkivaltaisesti tai kun kohtaat työssäsi asiakkaan, joka on kokenut tai käyttäytynyt väkivaltaisesti ja haluat konsultoida. Rikosuhripäivystyksen toiminnanohjaajat Lea ja Erika auttavat, kun olet joutunut tai epäilet joutuneesi rikoksen uhriksi tai kun kohtaat työssäsi asiakkaita, jotka ovat joutuneet tai epäilevät joutuneensa rikoksen uhriksi ja haluat konsultoida. Voit myös tavata RIKU-tukihenkilöäsi kuvapuhelun välityksellä.

Kuvapuheluina toteutuva verkkoauttaminen tapahtuu suojatussa yhteydessä. Kuvapuheluaika sovitaan puhelimitse kriisi- ja väkivaltatyöhön numerosta 014-266 7150 ja RIKUn Jyvässeudun palvelupisteen verkkoauttaminen numerosta 050 368 0188.

Kuvapuhelun välityksellä asioidessasi valitse paikka, joka turvaa yksityisyytesi ja tarkista myös, että laitteesi tietoturvaominaisuudet ja päivitykset ovat ajantasalla. Kuvapuhelu vaatii android-mobiililaiteella tai tietokoneen, web-kameran ja kuulokemikrofonin sekä edellyttää kiinteää laajakaistayhteyttä tai mobiililaajakaistayhteyttä. Kuvapuhelu toimii parhaiten Chrome, Firefox  tai Opera -selaimella.

Kriisi- ja väkivaltatyön verkkoauttaminen  RIKUn Jyvässeudun palvelupisteen verkkoauttaminen