Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry hakee Kriisikeskus Mobileen

VASTAAVAA KRIISITYÖNTEKIJÄÄ!

Haluatko olla tekemässä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana Kriisikeskus Mobilen työyhteisöä? Etsimme vastaavaa kriisityöntekijää kriisityön lähiesihenkilö- ja asiakastyöhön ja vapaaehtoisten sekä opiskelijoiden koordinointityöhön. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu mm. chat-työtä, eri yhteistyötahojen kanssa tehtävää verkostotyötä sekä kouluttamista. Vastaavana kriisityöntekijänä sijaistat myös kriisikeskuksen johtajaa tarvittaessa.

Edellytämme sinulta mm.:
– sosiaali- tai terveysalan amk-tutkintoa
– esihenkilö- ja kriisityön työkokemusta
– soveltuvuutta vaativaan asiakas- ja verkostotyöhön
– aktiivista ja vastuullista työotetta
– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta
– osallistumista toiminnan suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin sekä
– kouluttamis- ja vaikuttamistyötä verkostoissa: mm. kouluttaminen, materiaalin tuottaminen ja viestintä sekä vapaaehtoisten kouluttaminen ja ohjaaminen kriisikeskuksessa.

Katsomme lisäksi eduksi monipuolisen kielitaidon, taloushallinto-osaamisen, kokemuksen järjestö – ja vapaaehtoistyöstä sekä työvuorosuunnittelusta.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn sekä kriisityön ammattilaisista ja toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista koostuvan työyhteisön, jossa voit kehittää osaamistasi lisää niin asiakas-, lähiesihenkilö – kuin järjestö- ja verkostotyössä. Työ alkaa viimeistään 1.10.2023. Työ on kaksivuorotyötä (arkisin ma-pe). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on 6 kuukauden koeaika.

Palkkaus AVAINTES:n mukainen.

Hakemus ja CV tulee jättää 17.8.2023 mennessä sähköpostitse tuija.hauvala@kriisikeskusmobile.fi

Tiedustelut avoinna olevaan työtehtävään liittyen 8.8 klo 9-12 ja 9.8 klo 12-15: kriisikeskuksen johtaja Tuija Hauvala 0400 290 277

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lisäksi on esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kriisikeskus Mobilea ylläpitää Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry. Kriisikeskus Mobilesta järjestölähtöistä kriisityötä Keski-Suomeen. Kriisikeskuksessa tehdään kriisi- ja väkivaltatyötä sekä itsemurhien ehkäisytyötä. Kriisikeskuksessa työskentelee 8 työntekijää ja Rikosuhripäivystyksen Keski-Suomen palvelupisteen kaksi toiminnanohjaajaa. Toimintaa rahoittavat Keski-Suomen hyvinvointialue sekä STEA. Lisätietoja Kriisikeskus Mobilesta www.kriisikeskusmobile.fi