Teemana TOIVO seminaaripäivä 20.4. klo 9-15 on avoin kaikille! Tervetuloa osallistumaan!

Miten mielesi voi?
Siedämmekö alati muuttuvaa elämää ympärillämme?
Voiko itsemurhia ennaltaehkäistä?
Miksi mielenterveysongelmia hävetään?
Riitämmekö?
Kelpaammeko?
Apua Ajoissa! ja Ohjaamo Olkkari 2.0 -hankkeet järjestävät kaikille avoimen Teemana Toivo -seminaaripäivän, joka johdattelee sinut näiden kysymysten äärelle.
Tapahtumassa puhujina: uuden sukupolven psykoterapeutti Emilia Kujala, itsemurhien ehkäisykeskuksen Harri Sihvola, psykoterapeutti ja resilienssi valmentaja Marjut Jaakkosela. Lisäksi päivässä kuullaan kokemusasiantuntijan ääntä sekä nuorten työelämätaitovalmentajia Antti Rantanivaa ja Ville Eerikäistä. Tapahtuman juontaa upea ja energinen Jenni Janakka. 
Päivä on avoin kaikille ja sitä voit seurata paikan päällä tai livestriimin kautta. Livetapahtuma järjestetään Xamkin Mikkelin kampuksella. Paikkoja paikan päälle on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan mukaan alla olevan linkin kautta. Livestriimiin ei tarvitse ilmoittautua ja kaikki halukkaat mahtuvat varmasti mukaan!
Linkki live striimiin ilmestyy tähän lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan paikan päälle: Ilmoittautuminen

Järjestäjinä Apua Ajoissa! -hanke ja Ohjaamo Olkkari 2.0 – hanke. Kriisikeskus Mobile on osatoteuttaja Apua Ajoissa! -hankkeessa.
Koronarajoitukset: Paikan päällä Xamkissa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia ja järjestäjällä on mahdollisuus tehdä tarvittaessa muutoksia järjestelyihin. Järjestäjä voi tarvittaessa ilmoittautumisten perusteella vähentää paikkoja ja ilmoittaa siitä sähköpostitse jo ilmoittautuneille.
Saapumisohjeet:
Xamk, Mikkelin kampus
Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli
A-talo (A-auditorio)
Vieraspysäköinti: Ratsurinkuja 2
Lisätiedot: minna.siiriainen@etela-savo.fi