Teemana TOIVO -seminaari 20.4.

Miten mielesi voi? Voimmeko lisätä kykyä kohdata vastoinkäymisiä elämässä? Miksi mielenhaasteita hävetään? Voinko itse edistää itsemurhien ehkäisemistä?

Apua Ajoissa! ja Ohjaamo Olkkari 2.0 -hankkeet järjestävät kaikille avoimen Teemana TOIVO -seminaaripäivän ke 20.4 klo 9-15. Päivässä kuullaan mielen joustavuuden merkityksestä ihmisen hyvinvoinnille ja siitä, miten jokainen voi lisätä kykyänsä kohdata elämän haasteita. Lisäksi keskustellaan yhteiskunnan suhtautumisesta itsemurhiin sekä häpeän kokemuksesta osana mielenterveyden haasteita. Kriisikeskus Mobile on yksi Apua Ajoissa! -hankkeen osatoteuttajia. Muita osatoteuttajia ovat Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Jyväskylän kaupunki ja Sovatek-säätiö sekä Mikkelin kriisikeskus. Hankkeen hallinnoija ja päätoteuttaja on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä.

Seminaaripäivä on avoin kaikille ja sitä voit seurata livestriimin kautta tai paikan päällä Mikkelissä. Voit seurata seminaaria livesteaminä Jyväskylässä myös Kansalaiskeskus Matarassa, kokoustila Hillassa (os. Matarankatu 6, Jyväskylä).  Katso lisätiedot seminaarista: tästä.

#apuaajoissa #teemanatoivo #seminaari #mielenterveysstrategia #itsemurhienehkäisy #itsetuhoisuus #sote #ksshp #jyväskylänkaupunki #sovateksäätiö #kriisikeskusmobilejkl #essote #mikkelinkriisikeskus