Podcastit:

Kriisikeskus Mobilen podcast-sarjan kuudennessa jaksossa keskustellaan väkivaltaa kokeneiden ryhmästä auttamismuotona. Podcast sisältää mm. ryhmäläisten palautteita syksyn vertaisryhmästä sekä vertais- ja työntekijänäkökulmat. Podcast on nauhoitettu marraskuussa 2020.

Kriisikeskus Mobilen viidennessä podcast-jaksossa kriisi- ja väkivaltatyöntekijä Sinikka Vuorela haastattelee Mobilen väkivaltatyöskentelyssä käynyttä ”Helmiä”. Haastattelu on nauhoitettu lokakuussa 2020.

Kriisikeskus Mobilen neljännessä podcast-jaksossa kriisi- ja väkivaltatyöntekijä Sinikka Vuorela haastattelee lapsuudessaan väkivaltaa kokenutta ”Niinaa”. Haastattelu on nauhoitettu lokakuussa 2020.

Kriisikeskus Mobilen kolmannessa podcast-jaksossa kriisi- ja väkivaltatyöntekijä Sinikka Vuorela haastattelee Mobilen väkivaltatyöskentelyssä käynyttä ”Emiliaa”. Haastattelu on nauhoitettu lokakuussa 2020.

Kriisikeskus Mobilen toisessa podcast-jaksossa kriisi- ja väkivaltatyöntekijä Sinikka Vuorela haastattelee Mobilen väkivaltatyöskentelyssä käynyttä ”Ilonaa”. Haastattelu on nauhoitettu lokakuussa 2020.

Kriisikeskus Mobilen ensimmäisessä podcast-jaksossa kriisityöntekijä Milla haastattelee vapaaehtoista Peppiä. Haastattelu on taltioitu heinäkuussa 2020. Tammikuussa 2021 alkavaan uusien vapaaehtoisten koulutukseen voi ilmoittautua 15.11.2020 saakka linkistä: Vapaaehtoiseksi Kriisikeskus Mobileen

 

Sivulle päivitetään kaikki podcastit niiden julkaisun jälkeen.