Järjestöjen ja päihde- ja mielenterveyspalveluiden teemapäivä 19.04.23 klo 13-18 Jyväskylän kaupunginkirjastolla (Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä)

Tarvitsetko sinä tai läheisesi tukea päihde- ja mielenterveyskysymyksissä? Haluatko muuten lisätä tietoasi aiheesta? Tule tutustumaan päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja järjestöjen toimintaan!

Kirjaston 2. kerroksen Isolla torilla olevilla esittelypisteillä voit tutustua seuraavien järjestöjen ja palveluiden toimintaan:

👉Matalan kynnyksen mielen hyvinvoinnin palvelut, Keski-Suomen hyvinvointialue

👉A-klinikkasäätiö, Jyväskylän A-kilta, Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry, Jyväskylän Katulähetys, alkoholistien omaisten ja läheisten yhteisö Al-Anon, Nimettömät Narkomaanit NA, Sovatek-säätiö, Suvimäen Klubitalo ja Kulttuuripaja Trombi/Psykiatrisen Kuntoutuksen Tuki ry, Kriisikeskus Mobile/Jyväskylän seudun mielenterveysseura ry

Tapahtumassa jaetaan tietoa alkoholin vaikutuksesta terveyteen ja hyvinvointiin sekä tehdään kansalaiskyselyä palveluiden kehittämistarpeista.

Tapahtuma soveltuu hyvin myös ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka haluavat lisää tietoa alueella toimivista päihde- ja mielenterveyspalveluista sekä järjestöjen toiminnasta. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Tapahtuman järjestää A-klinikkasäätiö yhteistyössä Keski-Suomen hyvinvointialueen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman kanssa.